Aug 13, 2008, 10:03 AM

Път към теб 

  Poetry
808 0 10

Ще тръгна на път далечен,
накъдето сърцето ми ме поведе,
и знам, там ще има само птичи песни,
а щастие и любов, заедно със слънцето грее.

Ще се слея с полъха на вятъра,
ще се рея в синьото небе,
а за почивка кратка ще присядам,
на прекрасни морски брегове.

Ще ме целуват лъчите на слънцето,
ще се слеят с моите коси,
а нощем, отпочинала, ще тръгвам,
и пътят ми огреян ще е от усмихнати звeзди.

Пътят дълъг ще продължава,
дори и без сили, ще вървя напред,
докато море и небе се слеят,
докато любовта ти ме доведе до теб.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??