Dec 22, 2007, 1:17 PM

Път към звездите 

  Poetry » Phylosophy
1001 0 17
Има път към звездите.
Има мост над съдбите.
Премини по него сега.
Чакам те на друга земя.

Има обич силна за теб.
Вземи я и всичко е наред.
С нея сърцето си запълни,
красиво щастието боли.

Има простори пред нас,
където няма времето власт.
В бялото зарево на душата
ще видиш на живота крилата.

Има сили скрити във нас,
чакащи да настъпи техния час.
Тогава започва новият ден,
в който ще откриеш и мен.

Има много топлина за всеки,
до нея водят пътища преки.
Тя изпълва само сърцата,
които се сливат с небесата.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??