Feb 1, 2007, 11:49 AM

ПЪТЕКАТА КЪМ НАДЕЖДАТА 

  Poetry
644 0 1

ПЪТЕКАТА КЪМ НАДЕЖДАТА

 

По белите стъпки на пътеката,

която ме води към надеждата,

ще съблека одеждата на омразата,

ще изтупам праха на неверието,

ще прережа въжето на съмненията

и ще изтрия от очите си

безумието на безразличието!

 

Та да застана там горе -

облечена само в светлината на слънцето,

взривена от думата ЩАСТИЕ,

донесла в ръцете си

младостта на пролетно разлистване

и мъдростта да обичаме!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??