Dec 28, 2007, 11:16 AM

Пътеката към рая 

  Poetry » Love
565 0 9
За теб, любима,
пътека аз открих.
По нея минах в
свят красив.
Една розова градина,
с напъпили мечти.
Ела, ще видиш
рая с твоите очи.
Ела, ще има
слънце в твоите дни.
Ще бъдеш роза
с най-сладък аромат.
А аз ще бъда
любовен водопад.
Върви със мен,
аз знам къде те водя.
От обич озарени,
земята ще пребродим.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??