Mar 20, 2006, 11:51 PM

Пътища 

  Poetry
1293 0 4
Пътища

Мисъл без следа от спомен,
дума без възторг в гласа,
докосване изгарящо отвътре,
човек без сянка в света.
Пътища хиляди пред него,
отъпкани от объркани души,
вик разтърсващ тишината,
всяка илюзия руши.
Лъжа изречена жестоко,
без капка милост,нито жал,
остава в съзнанието дълбоко,
при душата изцапана със кал.
Пореден вик,падаща звезда,
озарява всички пътища безбройни,
а пред тях няма нищо освен тъга,
и страшна неизвестност покрита с мъгла

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??