Sep 28, 2013, 8:12 PM

Пътищата ни... 

  Poetry » Other
641 0 2

Неведоми са пътищата Божи!

Понякога минирани съвсем,

избираме на сляпо, ако можем

или тотално да ги отречем.

 

Неверния си път ако поемем -

връхлитат ни порои зли.

Не искаме да ги приемем,

но ни ужилват хиляди оси.

 

И си задаваме въпроси -

по кой от пътищата да вървим

и кой доброто ще ни носи,

и как живота си да изградим!

 

А толкова е всъщност просто!

Обичай, прощавай и твори

с чест, достойнство, благородство

свят с хармония и мир си сътвори!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??