Apr 5, 2012, 3:21 PM

Пътувам 

  Poetry » Phylosophy
362 0 0

Пътувам

 

Пътувам из лабиринта на времето,

посявам на надеждата семето,

скитащи облаци от вяра ме обграждат,

обичта в мен  се опитват да възраждат,

а дали моят Живот не  е само в бремето?

Не - той е покълващо щастие,

светъл лъч в росата,

зов за красива мечта в тишината!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??