Sep 14, 2007, 7:10 PM

Пътуване 

  Poetry
442 0 2

Искаше ми се да имам път обратно
и сълзите да не тегнат каменно,
превръщах се в убиец многократно,
убивах болката, а тя се връщаше - неканено.

                 ******
Намерих те, а себе си загубих
и се търсехме в тунелно разминаване,
без светлини на кръстопът се будих
и махах напосоки за прощаване.

                 ******
Окаля ме със думи на сбогуване
и просмукаха се в порите на кожата,
фатален край в измислено пътуване -
филм, изгледан от балкона, в ложата.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??