Sep 7, 2024, 8:17 AM

Пътят 

  Poetry
40 0 0

        П Ъ Т Я Т

 

Амортизацията,подвластна е на поддръжката,

това е валидно и за човешкото тяло,

без превенция,само със кърпене,

то много дълго не би оцеляло.

 

Не са ли в синхрон Съзнанието и мозъка,

бързо настъпват съдбовни промени,

които накрая достигат до сърцето и костите,

заради глупави грехове и амбициозни проблеми.

 

Всички хора са с вътрешна същност на богове,

но малцина са тия,що го съзнават,

устремени към сиянието на Духовните Върхове,

чиито хоризонт вечно се отдалечава...

 

01.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??