Mar 29, 2016, 9:37 PM

Пътят е един 

  Poetry » Other
557 0 5

Объркани, загубили посока,
скитници сме били не веднъж,
сълзите ни отиват нависоко
за да се върнат с пролетния дъжд.
Невидими се виждаме, извън реалност,
встрани от време и пространство,
една мечта - забравена баналност
нашепва мисли за блаженство.
А дните бягат по-бързо и от вик
разкъсал в мрака тишината,
зависимостите дълбаят ни по навик
гримаси на доволност по лицата.
Родени господари на съдбите си,
което не харесваме - "горим",
венеца трънен сложили в косите си - 
различното отричаме, виним.
Вълшебен свят наивно си рисувам,
сензация е днеска добротата,
за бъдеще безоблачно бленувам,
любов е пътят общ към истината.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??