Пътят на една сълза
Очите бавно се отварят
и в тях блести една сълза.
Тя иска път да си проправи
и да отнеме вечната тъга.
Сама под тежките клепачи,
сълзата чиста там блести
и в пурпурния цвят на здрача
събира болки и мечти.
Търкулва се надолу по лицето
като гореща струя кръв,
която идва от сърцето
и бавно следва своя път...
Но само миг и ето -
сълзата капва уморена
на меката възглавница, където
следите си оставя посребрени.
© Виктория All rights reserved.
пожелавам само сълзи радостни от щастие да замъгляват твоите очи!
С обич
Веси