Mar 31, 2019, 8:38 PM

Пътят на живота 

  Poetry
167 0 0

ПЪТЯТ НА ЖИВОТА

 

Пътят на живота
не е права линия
в безкрайността,
а елипса, кълбо намотано
от пламъци живи
и паметна животворна вода.
Там, където нишките се срещат,
щафетата подава една душа,
на друга, втурнала се във горещото,
в цветове пламтящо битие.
Любовта винаги е нещото,
което води, страда и напред зове...

 

31 03 2018

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??