Feb 4, 2012, 1:15 AM

Пътят разделя, пресича се 

  Poetry » Love
888 0 3

Пътят разделя, пресича се,
пак ще се видим, ще пеем,
човек  човека обичал е
и пак с човек ще се смее...

Небето пада, въздига се,
след буря слънце изгрява
и скитникът нявга прибира се
и омразата за любов се надява...

Вятърът бяга и спира се,
на брега ще се срещнем тогава,
защото в любовта, знай, умира се,
и само тя съживява...

© Никола Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??