Сълзи в очите, с дъх на мастика
една любима песен, един стих
на Слави ли е, на бенда ли, глас на Деси
пълнят ми душичката
Не искам да виждам никого и искам всеки да го видя в душата
хора сме а не мога да ни гледам
сами, пирони изкривени вървим, железни, но сами
а може да впием две греди и къща да построим
"Аз ли съм, не съм ли!?
на ръка си гледам
на ръка си гледам
пътя си не виждам
Бягам и се връщам
все една и съща...."
Различни шапки
над човешки души
Пътят - един
Искам - желание
Виждам - реалност и въображение
© Stew Carrey All rights reserved.