Jan 27, 2009, 3:59 PM

R(adiacion) start 

  Poetry » East forms
423 0 1

Боли ме глава

иглотерапия на мислите

ядрен реактор

 

+   +   +

Вместо гърдите ти

два реактора ме боцкат

иглотерапия на мислите

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??