May 16, 2014, 11:54 AM

R.I.P. 

  Poetry
416 0 0

Превърнах се в камък

след всички заблуди.

Сърцето сковах си

след толкоз лъжи.

И за да не бъде то пак разпокъсано,

зарових го даже зад сто планини.

Оборих го с разум и доводи тежки.

С краката си стъпках го,

изхвърлих го вече...

Дълбоко заровено, няма го в мене...

Недей да копаеш, умря, но в летеж...

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??