Aug 7, 2011, 11:24 PM

Радост 

  Poetry
521 0 0

Гирлянди розови.

И розов аромат.

Сред сини равнини.

Малки, бели ангели

танцуват.

Радост като дъжд

навред искри.

Тъй лека,

бляскаща,

сред розови гирлянди,

из сини равнини.

От малки, бели ангели -

струи.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??