1. Радостта в живота е една.
Но трудно се постига тя.
За родители това е челядта,
за селяните - продуктивността,
а за мене любовта!
2. Аз зная, вечна радост няма на света,
а временна е тя.
И губи своя чар тогава,
когато дойде после самотата,
а след нея и тъгата.
Тъгата - нейната сестра,
но прекалено са различни те
и мразят се от все сърце.
3. Но аз все си мисля, че ще дойде ден,
във който ще умре тъгата,
ще си иде самотата
и в сърцата ще остане добротата.
Радостта ще топли моята душа
и така ще бъде до края на света!!!
© Бонбончето All rights reserved.