Разхвърлях се в пространството,
като дим се разнесох.
Опуших човешки души,
признах и сто истини.
Сърдечна и откровена,
качих си кръста на гърба.
И пак объркана стоя,
със себе си насаме разговарям...
Двулична ли станах,
или се влюбих отново?
Но единият сега е моята любов,
а другият уби я преди време в мене...
01.09.2008 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.