Mar 19, 2007, 2:49 PM

Рай или ад 

  Poetry
767 0 6
Рай или ад

Рай или ад е живота ти,
рай или ад, помисли?!
С мисли и чувства съдбата си,
в рамка желана сложи!
Следвайки пътя, житейския,
с мъдрост любов избери!
За да не слизаш във ада си,
и намек за злост избегни!
С воля, със вяра, със честност,
своята цел посочи!
И ако не стигнеш мечтата си,
никой за туй не вини!
Стъпка по стъпка, с търпение,
давай любов, красота,
с мъничка доза смирение,
пак сътвори ДОБРОТА!
Рая и ада в тебе са,
вътре във теб, разбери!
И във борбата за щастие,
себе си, сам ПОБЕДИ!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??