Mar 31, 2008, 9:29 AM

Ранен 

  Poetry » Love
896 0 2

Отново пиян те гледам в очите,
в себе си сам аз търся звездите.
Но не откривам блясъка стар,
добрата пътека, светлия фар...

Болен от злоба те гледам на кръв -
нима не си спомняш пътя ни пръв?
В теб не откривам блясъка стар,
очите-пътека, усмивката-фар...

Ако болката води до желания край,
аз света ще пребродя, ще чакам безкрай!
Ще търся пътеки, водещи в теб,
скитник ще бъда, бродяга ранен...

© Диян Каролев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако болката води до желания край,
    аз света ще пребродя, ще чакам безкрай!
    .................................
    Много много хубаво,хареса ми!Поздрави от мен!
  • Хубаво! Много хубаво!
    с обич, Диян...Светъл стих!
Random works
: ??:??