Не искам спомени излишни,
от тях само сърцето ми кърви.
Не искам огнена целувка за сбогом.
Не искам тъжни очи.
Не искам сърцето ми да страда,
А пак да се завърнеш ти.
Но ти тръгваш, а аз искам,
Но не мога да те спра.
Но нима има начин да го направа?
Защото бих дала всичко,
за да останеш до мен.
Освен сърцето си.
Освен него, защото ти го взе
преди много време...© Криси All rights reserved.