Jul 18, 2008, 7:44 AM

Ранените криле на мисълта ми 

  Poetry » Other
851 0 4
Ранените криле на мисълта ми
и тази нощ от спомени сковани
потрепват във мечтание за полет,
жадуващи за нежния ти поглед…

А думите, случайно премълчани,
отиват си, така и неразбрани,
преминали през мене като полъх
на стих неуловим и непокорен…

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??