Dec 17, 2012, 11:06 AM

Раните все още кървят 

  Poetry » Love
604 0 3

 

 

 

Сълзи се стичат и трептят,

с нож дълбаеш в моето сърце.

Раните все още кървят,

спри кръвта с двете си ръце.

 

Кръв капе от ранената душа

и раните по мъничко кървят.

Прегърната от самота,

сълзите ми не спират да текат.

 

Дай ми любов истинска неземна,

за каквато другите не знаят.

Покажи ми колко е безценна

и че съществува там, в безкрая.

 

Покажи ми, че любовта е красива,

излекувай раните, изтрий кръвта.

Направи ме за малко щастлива,

а после си отиди ей така.

 

Или пък вземи ме някъде там,

където не съществува тъга.

Има ли такова място, не знам,

дали я има там любовта.

 

Но... раните все още кървят,

теб те няма да ги излекуваш.

Сълзите продължават да текат,

а ти други устни някъде там целуваш.

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любимата ми комбинация: тъжно и красиво
  • Винаги, ще има рани, но не тъгувай, най-важното е да си жива и здрава.
    Времето лекува!
    Обърни гръб на тъгата, и тя ще остане в сянката.
    Гледай към светлината!
    Поздрав!
  • ... хепаринът в любовта винаги е преобладаващ...
Random works
: ??:??