Jun 19, 2020, 12:28 AM

Рано е за точка 

  Poetry » Phylosophy
439 1 2

Под мойта неспокойна стряха

годините ми днес се спряха.

Живота те да ми обсъждат

и без мерак да ме осъждат.

 

Дали е времето настало

и за последното стъпало,

или пък времето ми свършва

и, че животът се прекършва.

 

А аз на своя ред очаквам

и без дори да се оплаквам,

да ми дадат една отсрочка,

че рано е да слагам точка!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??