Dec 9, 2012, 1:00 PM

Равносметка 

  Poetry
442 0 0

 

               

                                                   

                                  Р А В Н О С М Е Т К А

 

                            Исках целия свят да обгърна,

                            да помогна на всеки в беда.

                            И раздавах се аз все за бъдното,         

                            а не виждах свойто сега.

                            То тъй ловко ми се изплъзваше,               

                            разпиляваше всеки мой ден...

                            И така се изнизваха дните ми -

                            не остана май нищо за мен.

 

                            ......................................................

                            ......................................................   

© Виолета Минчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??