Aug 13, 2015, 11:26 PM

Разбързала се 

  Poetry » Humour
654 0 4

(из цикъла "Вицове в рими")

Професор Енчев, повече прочут
със прозвището Матката, редовно
на лекции се правеше на шут.
Разказваше цветисто, многословно

 

за секса и за позите различни.
Ухажваше студентките. Веднъж,
във неговия стил съвсем типично,
описа атрибутите на мъж

 

от Варненско, от Бога надарен
с "достойнство" впечатляващо. Колежка
изправи се, видимо възмутена
и тръгна си от залата. С насмешка

 

професорът ù каза; "Чуйте, драга,
за Варна полет има чак след пет...
Един сега е! Хич не се налага
да бързате за този самолет!"

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??