Feb 28, 2009, 6:17 PM

Разчувствано 

  Poetry
452 0 1
Всъщност понякога
сам тихо присядаш
до свойта самота.

И нежно я галиш,
защото е толкова крехка...
почти колкото теб.

Всъщност понякога
е приятно уютно
да се разтвориш във тъга.

© Вв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??