Dec 10, 2008, 5:10 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
521 0 3

 

 

Раздяла

 

Капки роса

      в синьото на очите ти...

А може би

   плаче морето.

 

Мъжете не плачат,

нали?

 

© Людмила Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??