Feb 26, 2006, 2:52 PM  

Раздяла 

  Poetry
931 0 8

   Светът от днес като че спря да се върти,
   стрелките на часовника замряха,
   дъждът навън не спира да вали,
   но не гаси той огъня в душата.
  
   Няма вече нищо... а раздяла
   сънят сънуван вече се събуди,
   от лъжа, обида, болка, изневяра,
   събуди се сънят недосънуван.

   Остана всичко свършено наполовина,
   сърцето ще делим на две,
   светът върти се, но наполовина,
   за мен е спрял... за тебе не.

                   1998г.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??