В тъмното на стълбите стои една жена,
която знае за мен. Една изправена жена
стои на стълбите в тъмното и гледа
разноцветните илюзий над главата ми,
клатени широко от натежалата походка…
Отиваме към онова пясъчно- топло място,
позволяващо ни да съществуваме.
© Петър All rights reserved.