Sep 13, 2006, 4:00 PM

РАЗДЯЛА 

  Poetry
679 1 1
Раздяла?! Не! Такава дума няма -
не и в моя речник, не в моя ден.
Раздяла е като една измама,
че ти няма да се видиш утре с мен...

Това е толкава безВероятно -
и недопустимо е това - нали?!
Раздялата е нещо еднократно,
превръщащо съдбата ни в съдби...

А тя, повярвай ми, не съществува -
разделя дланите ни, вплетени в ръка
чрез недокосването тържествува,
макар душите ни да са душа...

Да! Тях трудно може да разтрогне -
тях трудно може да превърне в две...
Те цяло са и то безвъзвратно -
подобие са точно на атомно сърце!
                                       
                                     ноември 2002г.

© Хриси Саръова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Съществува само раздяла в съзнанието писателче,ако хората, които се разделят са изключително готини типове, но тъй като ти не си един от тях едва ли би го осъзнал.
    Лепидоптерия- стихотворението ти е много добро- показва силен характер- браво
Random works
: ??:??