Mar 23, 2018, 3:11 PM  

Разговор 

  Poetry » Love
778 1 0

Мила приятелко, отново ли страдаш

заради поредния мъж? Заради него? Нали?

И всеки път на ум си повтаряш:

Стига толкова! Защото боли.

 

И всеки път заставаш пред мене

на масата с чаша кафе, и ридаеш

а чувствата ми към тебе са дълго таени.

Но ти за тях даже не знаеш.

 

Забрави сега за всяко предателство! 

Да тръгнем заедно по пътя ни нов! 

Това ще е краят на нашето дълго приятелство. 

И началото на нашата голяма любов. 

 

Автор Росен Николов©всички права запазени 

© Росен Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??