Oct 24, 2023, 9:47 AM

Разговор между Хамлет и Декарт 

  Poetry » Parody
169 0 0

Да съществувам,

за да лудувам,

или да не битувам,

за да само сексувам?

 

Любов - значи сънувам;

обич - значи будувам!

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??