Красавици, какво ли сте си шепнали
тайно с вълшебните огледала?
Надзъртам в огледалото си, сепнато,
при вас съвсем не е било така...
От моето моминско огледало
следят ме зорко само две очи,
и осъзнавам на мига, че цялото –
единствено на тях то се крепи.
Красивото го няма в огледалото,
че обичта не отразява то,
че съм красива не е подозряло,
ще има да се чуди със какво.
© Светличка All rights reserved.