Dec 27, 2018, 11:23 PM

Разговор с телевизора 

  Poetry » Civilian
696 1 3

– Кой реч изнася в този късен час?

– Ми аз изнасям – каза Бойко.

– Че вземи спри се, писна ни от Вас?

– Ви писна? – се учуди Бойко.

 

– Не зная как си издържал …

– Издържам аз – измънка Бойко.

– Ти нещо май си натежал.

– Ми хапвам – каза Бойко.

 

– При тебе ако дойда в Парламента…

– Ела де – каза Бойко

– Дали ще хванеме момента?

– Ще хванем – каза Бойко.

 

– А ти пък ако цъфнеш тук…

– Че що не – каза Бойко.

– До утре ще седиш напук.

– Напук седя аз – каза Бойко.

 

– Веднъж пристигнеш ли у нас…

– Пристигам лесно – каза Бойко.

– Ще искаш пак да давам глас.

– Без глас не може – каза Бойко.

 

– Ще те поканя, ала чуй…

– Аз всичко чувам – каза Бойко.

– Не казвай дума ти за туй.

– Наказвам – недоразбра го Бойко.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??