Jan 27, 2010, 11:19 AM

Разказ с неочакван край 

  Poetry » Other
523 0 11

 

 

Разказ с неочакван край

 

 

Видях ви.

Май година става

след избора ти

тъй висок.

От челото ти

се подава...

нима подобие на

...рог?!

Примирие!

Ръка подавам.

И смях

напушва ме

дълбок.

Че Господ

все така го дава –

на хумора

да си е

Бог!

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??