Jan 15, 2008, 12:24 PM

Разказвай ми сънища за разсънване...  

  Poetry » Love
1045 0 23
Разказвай ми сънища за разсънване...

       (твоето странно желание...)

 

Сънувал ли си как не си целувал

и всички клетки вътре в теб трептят с любов?

Как ми разказваш сънища недосънувани,

а вечният копнеж е само стон и зов...

 

Сънувал ли си как реките в мене

заливат теб с нов тласък и кипеж?

Как вятърът те носи над земята,

а в теб бушува див водовъртеж...

 

Сънувал ли си как ръката малка

е сгушена във твърда длан?

Как устните съвсем за кратко

пошепват: "Няма да си сам..."  

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??