Различен съм от твоите любови.
От знайните и тези - анонимните.
Тестото ми замесено с отрова е.
Убивам с лекотата на намигване.
Различен съм от другите мъже,
но мога и да бъда всеки друг.
Ножове по гърба ми и въжета,
са рязали и бесили до кръв.
Не зная от какво са ме направили.
От кал да бях, дъждът ще ме отмие.
А Го̀спода отдавна е забравил,
че молил съм се в Неговото име...
От плът съм вероятно щом боли.
И костите ми щом познават времето.
В душата ми завира и кипи.
(Зависи от сърцето ти в студеното).
Такъв съм! Вълчи нрав във овча кожа.
Аз винаги съм бил самотен. Ничий.
Един, единствен път ще съм възможен.
За теб. Сега. Завинаги. Обичай ме!..
Стихопат.
(DannyDiester)
© Данаил Антонов All rights reserved.