Apr 16, 2015, 5:58 PM

Различен ден 

  Poetry » Other
277 0 0

РАЗЛИЧЕН ДЕН

О, днеска е различен ден...

Дърво единствено в гората.

От хубостта му вдъхновен,

празнувам  истински в душата!

 

Не ми е крива Есента…

Депресията ми избяга.

Напира в мене радостта,

и болтчетата ми затяга.

 

Дошла е сякаш Пролетта,

а не намръщената Есен.

Днес виждам в розово света,

в сърцето ми се ражда песен!

 

Каква прозрачна синева!

Кръвта ми в мене затанцува!

И в тая нежна топлина

И мойто щастие заплува!

19.09.2014г.Драгойново

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??