Mar 31, 2008, 2:24 PM

Различна 

  Poetry
790 0 2
Казват - Ти си различна!
Ти си наивна душа.
Опитат ли от мен да се възползват,
забравят на Луната тъмната страна.

Ще бъда себе си -
каквато всички ме знаят -
нежна, обичлива, добра.
Но посмее ли един да ме обиди,
ще го застрелям с думичка зла!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??