Dec 10, 2007, 11:03 AM

Различна съм пак и бедствено сама 

  Poetry » Love
889 0 24

Зад гърба си остави една развалина.

Останките от красивата фасада

плашат очите на естетиката.

Прозорците нямат стъкла,

не задържат топлина.

Врата е широко разтворена,

за случайни скитници покана.

Само за през нощта.

Покривът е само непокътнат.

Като в черупка крие

от една вихрена любов остатъка.

Различна съм пак и бедствено сама...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??