Nov 27, 2008, 8:49 AM

Различно еднакви 

  Poetry
732 0 2

През една врата живеем с теб,

един прозорец ни дели,

през една врата е нашият късмет,

един прозорец - затворени очи.

 

 

Затворени очи опитвам да отворя,

ледено сърце да разтопя,

наивността ти непреклонна да преборя,

да стопля твоята душа.

 

 

Пътищата наши аз да срещна,

да сложа край на различността,

повече не искам да съм грешна,

да кажа стоп на крайността.

 

 

Да бъдат пътищата ни в една пътека,

да сме мили един със друг,

да имаме повече успехи,

с комуникация ни оттук

(нататък)

 

 

Да кажем след години "Браво" -

имаме щастливата любов,

за която всички си мечтаят и

я изживяват до живот!!!

 

 

Да се радват деца и внуци,

да вземат пример те от нас,

да изваят любов със нежни звуци

и не остават никога във "пас".

 

 

И входната врата да стане обща,

прозорецът не ни дели,

наивността набързо да се изпари

и да бъдем по-добри...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
    АМИН!!!
  • "...И входната врата да стане обща,
    прозорецът не ни дели,
    наивността набързо да се изпари
    и да бъдем по-добри..."

    Чудесно е!
    Поздрав!



Random works
: ??:??