Jan 23, 2020, 11:54 PM

Различно измерение 

  Poetry » Love
996 1 2

Спя.

Сънувам те,

че си тук, до мен.

 

Мастилото в химикалката ми,

графитът в молива ми,

водата в чашата ми,

зеницата в окото ми.

Това си ти.

 

Събуждам се.

Мастилото се разтича,

графитът се чупи,

чашата пада,

ослепявам.


Не си тук.

Никога не си.

 

Реалността е болезнена,

но не убийствена.

© Мария Асъмова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??