Feb 20, 2011, 8:05 PM

Разлиства се... 

  Poetry
849 0 20

Преплело корени–предчувствия,

Очакването се разлиства.

Мигът–кълвач бодро почуква

кората на старата Истина...

 

Пчели–желания политват

прашец да сбират от Съня.

Раззеленяват се мечтите

и спомени свиват гнезда...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??