May 29, 2008, 7:39 PM

Разлиствам тишината 

  Poetry
696 0 2

Разлиствам тишината...

като книга.

Страниците...

пълни са с тъга.

 

По стената мъртва сянка

пак премина

и нахълта в моята душа.

Тя оцветява в кърваво звездите,

на парчета реже спящата луна.

Тя хвърля като пепел

истини в очите ми,

преражда тишината в

скитащи, болни,

грозни и тъжни Слова.

 

Тя... съм Аз.

И аз съм... Тя.

© Истинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Намери мига - В тези дни на мъка и беди..Той душата ти ще утеши.
  • Браво! Много ми хареса! Поздрави!
Random works
: ??:??