Jul 5, 2010, 11:31 AM

Разляти рими... 

  Poetry » East forms
942 0 16

Ограда-мисъл.

Прескачат я чувствата

с празни шепи.

 

Беззъба тъга

с бръчки-съмнения.

Остарял страхът.

 

Пресяда лъжа

Задавена съвестта.

Глътка-истина.

 

Разляти рими

от пръстите на муза.

Ожаднял стихът...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??