Sep 13, 2017, 7:32 AM  

Размисли 

  Poetry » Free verse
417 0 1

Ако онова нещо,

от което се страхувам

и не се страхувам,

се случи с мен,

няма да мога да виждам

децата си.

Те не са съвършени,

но аз също не съм.

Няма да мога да се грижа

за цветята

и те ще увехнат.

Кучето ми

ще го гледа някой друг.

И аз не знам

дали ще го обича.

Няма да мога да пиша

стихове,

които може и да не са добри,

но са късчета от душата ми.

И ще ми липсват

спомените и мечтите,

с които аз живея.

Днес.

© Вяра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления!
    Човек започва да вехне, когато страховете му надделеят над чувствата му...
Random works
: ??:??