Jun 12, 2006, 11:37 PM

Размисли и страсти 

  Poetry
737 0 3

 Пустотата изпълва моята душа.
 Знам какво ще я запълни сега.
 Храна, храна, храна, храна! :)
 Искам аз да ям всичко, веднага!

 
 Пустотата нахлува в моя стомах...
 В хладилника ми има гаден грах?!
 Искам да ям, а няма манджа вкусна.
 Как можах закуската да я пропусна?!


 Така ми се яде, направо се побърквам!
 За стотен път хладилника пребърквам,
 а гладът неуморно в мен напира,
 желанието за ядене и то не спира.


 Спазвам си най-строга диета
 Торти, сладоледи, шоколади и парфета.
 Искам да ям... Да, искам да ям!!!
 Какво ли ми се хапва, обаче, не знам...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??