Nov 28, 2020, 6:41 PM

Размисли на Черен Петък 

  Poetry » Love
735 1 3

E? Щастлива ли си днес без мен?

Вече толкова време изтече,

откакто ти в онзи августовски ден -

сама от мене се отрече.

 

Всеки вторник ли дъжд те вали?

Кафето ти с вкус на какво е?

Все още ли чуждата болка така те боли,

а сънят предсказва бъдещето твое?

 

Днес Черен Петък било.

Всеки ден без теб ми е черен!

Няма полет с едно крило!

Все не намирам пътя верен!

 

Празнуваш ти на този ден,

в който животът ти първи дъх си пое.

А всяка нощ отекват в мен,

последните ти думи, с които ме прокле...

 

Дори на слепоочието си опрял цевта,

Истината е тъга голяма.

И на Черен Петък даже в Любовта -

промоции за мене няма!

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По черен петък някой те е правил
    сърце ти дал , а ум забравил
  • dark-love (Мария Томова) Радвам се, че ти харесва
  • "Днес Черен Петък било.

    Всеки ден без теб ми е черен!

    Няма полет с едно крило!

    Все не намирам пътя верен!" - Великолепно.
Random works
: ??:??